Referenties

Miranda heb ik meer dan 12 jaar geleden leren kennen. Zij nam toen deel aan een inspiratiebijeenkomst van Driekant Ambachtscentrum in Zutphen omdat ze toen zocht naar een manier om haar arbeid wat meer te kunnen inzetten voor maatschappelijke zaken waar ze zichzelf meer betrokken bij voelde. Wat we toen beiden nog niet wisten was, dat hier een jarenlange, heel prettige en goede samenwerking uit zou volgen. 

Miranda redigeert sinds die tijd al mijn teksten die voor een grotere groep naar buiten gaan. Het bijzondere daarbij is dat ze feilloos aanvoelt hoe ze de inhoud volledig intact kan houden en tegelijkertijd de boodschap veel kracht geeft. Miranda verzorgt ook de mailings en nieuwsbrieven naar de Driekantvrienden. Daarnaast hebben we samen veel obligatie(crowdfund)-acties opgezet en Miranda verzorgde de communicatie en complete backoffice hiervan tot in de puntjes. 

Miranda heeft tot slot ook vele interviews met onze medewerkers afgenomen en uitgewerkt voor de Nieuwsbrief. Verslag gemaakt van functioneringsgesprekken, stukken geschreven over de arbeidstraining van Driekant en ze stond en staat altijd open om in nieuwe projecten te stappen. 

Wat ik in Miranda in waardeer is de snelheid, daadkracht en flexibiliteit. Pas gaf ik haar daar nog een compliment voor, dat onze samenwerking goud waard is. Heel kostbaar dus. En dat is zeker gemeend!

Henk Smit, oprichter en inspirator Driekant Zutphen

—————————————————————————————————————————————————

Wij werken al aantal jaren met Unicornis samen. En dan bedoelen we ook echt samen. Miranda is een duizendpoot die ons helpt bij diverse grote aanbestedingen. Van brainstorm sessies leiden tot aan het uitwerken van de teksten voor de offerte. Gedurende het traject blijft ze oog hebben voor detail met behoud van bewaking van de deadlines. Ze is volwaardig lid en soms ook projectleider van deze aanbestedingen. Door haar scherpe blik en doorvragen komen we samen tot een winnende tender.

Hemradj Badloe, Commercieel directeur hectas Facility Services

—————————————————————————————————————————————————

‘Ik heb Miranda zo’n vijftien jaar geleden leren kennen als een zeer gedreven consulent, die in staat bleek in korte tijd een professionele en goed draaiende -commerciële- opleidingsafdeling bij HabiTask uit de grond te stampen. Ze heeft een duidelijke visie op opleiden en ontwikkelen en leeft zich persoonlijk en intensief in in haar klanten. Voor ons bureau B-dare is ze enthousiast aan de gang gegaan met de marketing voor onze leiderschapsprogramma’s. Hierin opereert ze snel en creatief. Ik ben heel blij met onze open en inspirerende samenwerking.

drs. Annemarieke Nagel, mede-eigenaar van B-dare (www.b-dare.nu).

—————————————————————————————————————————————————

‘Ik heb Miranda leren kennen als een heel bijzonder en fijn mens.

Zij weet op een natuurlijke wijze haar professionele zakelijkheid te combineren met een menselijk gezicht. Afspraak is bij haar ook echt afspraak en in de vluchtige tijd waarin we leven, is dat een kwaliteit die niet alleen opvalt, maar die ook goud waard is in een samenwerkingsverband.

Miranda werkt echter niet zomaar samen met mensen, het liefst verbindt zij zich daadwerkelijk aan een klus en met de mensen die zij hierin ontmoet.

Zij is enorm betrokken, enthousiast en daadkrachtig, maar kan ook fijngevoelig zijn en goed luisteren als dat nodig is. Miranda is een integere, wijze vrouw waarmee ik nog lang hoop te mogen samenwerken, in welke zin dan ook!’

Sandra Dolk, trainer, coach

—————————————————————————————————————————————————

‘Ik heb 7 jaar zeer intensief en met veel plezier met Miranda samen gewerkt. Vanaf het eerste moment verliep dat zeer soepel. Kenmerkend voor die 7 jaar, en voor de stijl van Miranda, is dat zij met mij samenwerkte als gelijkwaardige partner, en zich niet per se gedroeg als opdrachtgever. Waar nodig of handig, vroeg zij om mijn inbreng als specialist, en stimuleerde en waardeerde zij het wanneer ik meedacht vanuit mijn ervaring en achtergrond. Op alle mogelijke vlakken. Ook naar opdrachtgevers toe onderhoudt zij op deze manier relaties, wat door hen zeer gewaardeerd wordt. Daarnaast is Miranda heel goed in staat om inhoudelijke informatie te vertalen naar goede, passende, voorstellen die klanten aanspreken, echter dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Liever een opdracht niet gekregen, dan deze slecht uitgevoerd. Zij is een bijzonder gedreven mens met een open en directe manier van communiceren. Altijd met respect voor de ander, zonder dubbele bodem of verborgen agenda’.

drs. F.H.J. (Rick) Lablans,
Eigenaar van Lablans Training en Ontwikkeling.
Freelance trainer / Sociaal Psycholoog / Krav Maga Instructeur

—————————————————————————————————————————————————

Coachen is voor Miranda geen trucje, maar iets wat ze heel natuurlijk doet. Ze benadert zaken nuchter en praktisch en combineert dat op een luchtige manier met veel diepgang en wijsheid.

Met haar open houding zorgt ze ervoor, dat je gemakkelijk over jezelf vertelt en naar jezelf gaat kijken. Miranda is kritisch op zichzelf, zonder dat ze onzeker is.

Fenna Janssens – samenwerkingspartner, eigenaar Vinca Coaching

—————————————————————————————————————————————————

Miranda heeft mij ontzettend goed geholpen toen ik met mezelf in de knoop zat over wat ik in de toekomst ging doen. Nu heb ik eindelijk een helder beeld over mijn loopbaan en wat ik wil ga doen. Daar heeft Miranda een groot aandeel in gehad! 

V. – coachee

—————————————————————————————————————————————————

Ik heb bij Miranda aangeklopt voor hulp en ondersteuning bij het starten van mijn bedrijfje omdat haar ervaring laat zien dat ze weet (tot) waar ze je moet begeleiden en waar ze je in het diepe ‘moet’ gooien. Typerend voor Miranda is hoe ze daadkrachtig en intuïtief met je aan het werk gaat.

Miranda is iemand die je sterk motiveert vanuit een positieve houding om je ideeën om te zetten in daden wat gepaard gaat met een haarscherp intuïtief gevoel voor wie jij bent en wat jij nodig hebt. Miranda ziet je als geheel. Ze heeft gauw door wat jouw ideeën en dromen zijn. Daarbij ziet ze ook jouw valkuilen en juist ook de plekken waar jouw kracht ligt. Door haar grote vermogen voor planning en structuur weet ze samen met jou, stap voor stap jouw droom vorm te geven.

Lisa Nijenhuis

—————————————————————————————————————————————————

Via mijn werkgever werd ik in contact gebracht met Miranda als coach voor extra ondersteuning bij mijn werk.De gesprekken met haar waren altijd een goede hulp en steun voor zowel in mijn werk als privé. Ook de manier waarop ze de gesprekken voert vind ik erg prettig. Erg kalm, niets is raar, open minded, humor en natuurlijk goede adviezen. Wat ook een geruststellend gevoel gaf is dat het contact met haar altijd makkelijk is. Ik kon altijd bij haar terecht. Een paar weken terug heeft Miranda mij ook kennis laten maken met de paarden. Dat is echt een aanrader. Je leert er zoveel van en je werkt daarmee ook aan je sociale vaardigheden. En je hoeft er echt geen paardenmeisje voor te zijn.

A.S. – coachee

—————————————————————————————————————————————————