Trainingsvormen en Nazorg

‘ veranderen vanuit je kracht! ’
Open inschrijvingen

Voor mensen die individueel een training willen volgen op een vooraf geplande datum en  een locatie in het midden van het land, bieden wij een aantal open inschrijvingstrainingen. Het voordeel van open trainingen is dat je in een klein groepje mensen met dezelfde leerdoelen en -wensen als jij aan de slag gaat. Uit ervaring weten wij dat het erg leuk en leerzaam is om mensen van buiten je eigen organisatie te ontmoeten!

Incompany

Incompanytrainingen worden volledig op maat gemaakt waarbij de leerdoelen en –wensen van jou en je collega’s individueel en op collectief/teamniveau, het beleid en de speerpunten van jouw organisatie als onderlegger dienen voor (de ontwikkeling van) de training. Maatwerk biedt voordelen wanneer de training bijvoorbeeld wordt ingezet ter ondersteuning van teamontwikkeling of bij (cultuur, beleids)veranderingen.

Heb je een trainingsvraag (en dat hoeft uiteraard niet per se een training te zijn uit ons bestaande aanbod) die je graag in de vorm van een maatwerktraject wilt organiseren? Neem dan contact met mij op. Ik kom vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken!

Nazorg

Nazorg staat bij alle Unicornis trainingen hoog in het vaandel. Want naast dat een training natuurlijk een leuke dag moet zijn, moet je er na afloop ook mee aan de slag kunnen. Er moet zogezegd wel echt iets veranderen. Wij hebben een aantal creatieve methoden ontwikkeld om ook na de training nog contact met je te hebben om zo vinger aan de pols te houden ten aanzien van de toepasbaarheid in de praktijk!

Inschrijfformulier

Wanneer we niet (langer) in staat zijn om de situatie te veranderen, worden

we uitgedaagd om onszelf te veranderen.

De koffie staat klaar!

Direct een afspraak maken? De koffie staat al klaar! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen, dan bellen wij je binnen een dag om een afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
koffie