Cursus met paarden

‘ veranderen vanuit je kracht! ’

“Vanuit jezelf gezien kom je vaak anders over dan hoe de buitenwereld je ziet.”

Waarom cursus met paarden

Het grote voordeel van een cursus met paarden is dat ze jou als persoon exact teruggeven (spiegelen) wat je overbrengt en wat je uitstraalt in je houding, communicatie en gedrag. Paarden geven direct en eerlijk feedback zonder bijbedoelingen. Daarnaast kun je bij paarden veilig uitproberen wat er gebeurt als je iets in je houding of gedrag verandert. Paarden zijn eerlijk, manipuleren niet en hebben geen oordeel.

Wanneer cursus met paarden

Een cursus waarbij paarden ingezet worden is bij uitstek geschikt voor ontwikkelvragen op het gebied van bijvoorbeeld; weerbaarheid, leiderschap, assertiviteit, persoonlijke effectiviteit, presentatietechnieken, omgaan met agressie, klantgerichtheid, beïnvloedingsvaardigheden, geweldloos communiceren, loopbaankeuzes, etc.

Wat kun je leren van een cursus met paarden

Paarden geven je een dieper inzicht in jezelf zodat je een goed en zuiver beeld krijgt van:

  • Je kwaliteiten en leerpunten;
  • Hoe anderen jou zien en ervaren;
  • Wat je anders zou kunnen doen.

Anders dan na afloop van reguliere cursussen, trainingen of coaching weet je niet alleen (in je hoofd) wat je –voortaan- anders gaat doen (in communicatie, houding, gedrag, overbrengen van intentie), maar heb je dat ook gevoeld en ervaren en heb je letterlijk gezien welk enorm effect een kleine verandering hierin heeft op je omgeving.

Benieuwd maar nog niet overtuigd?

Kom gerust eens een kijkje bij ons nemen tijdens 1 van onze kennismakingsworkshops of de Proeverij!

Communiceren /oefenen met paarden gebeurt onder deskundige begeleiding en vanaf de grond. Ervaring met paarden is niet nodig. Je hoeft ook niet te rijden en zelfs een paard aanraken is, als je dat niet wilt, niet noodzakelijk!

Informatie over de cursus met paarden

Ben je benieuwd wat een cursus met paarden voor jou als individu of voor je team kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op, kosteloos en vrijblijvend. Klik linksonder op de koffie-knop of vul het contactformulier in.

Offerte aanvragen

Wanneer we niet (langer) in staat zijn om de situatie te veranderen, worden

we uitgedaagd om onszelf te veranderen.

De koffie staat klaar!

Direct een afspraak maken? De koffie staat al klaar! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen, dan bellen wij je binnen een dag om een afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
koffie