Coachen met paarden

‘ veranderen vanuit je kracht! ’

Het grote voordeel van coachen met paarden is dat ze jou als deelnemer exact ‘teruggeven’(spiegelen) wat je uitstraalt en overbrengt in je houding/communicatie/gedrag; het paard geeft heel directe en eerlijke feedback zonder oordeel of bijbedoelingen. Je kunt daarnaast bij een paard veilig uitproberen wat er gebeurt als je iets verandert in je houding/gedrag of benaderingswijze. Een paard heeft geen verborgen agenda, manipuleert niet en is oordeelloos. Op deze manier werken met paarden zorgt ervoor dat je een dieper inzicht krijgt en jouw ‘binnenste naar buiten’ wordt gebracht zodat je een zuiver en goed beeld krijgt van:

  • je kwaliteiten en leerpunten,
  • hoe anderen jou zien en ervaren
  • op welke punten je je houding of gedrag kunt aanpassen om gemakkelijker, leuker en effectiever te kunnen werken.

Een prachtige ervaring waarmee je écht en direct verder kan!

 

Benieuwd maar nog niet overtuigd?

Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingssessie of kom eens een kijkje bij ons nemen tijdens 1 van onze kennismakingsworkshops!

Hier vind je meer informatie over onze bijzondere teamtrainingen met paarden.

Communiceren /oefenen met paarden gebeurt onder deskundige begeleiding en vanaf de grond. Ervaring met paarden is niet nodig. Je hoeft ook niet te rijden en zelfs een paard aanraken is, als je dat niet wilt, niet noodzakelijk!

Onze bezoekers vinden onze website onder andere op de volgende woorden: coachen met paarden, cursus met paarden, training met paarden, leren van paarden en workshop met paarden.

Offerte aanvragen

Wanneer we niet (langer) in staat zijn om de situatie te veranderen, worden

we uitgedaagd om onszelf te veranderen.

De koffie staat klaar!

Direct een afspraak maken? De koffie staat al klaar! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen, dan bellen wij je binnen een dag om een afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
koffie