Kennismakingsworkshop

‘ veranderen vanuit je kracht! ’

Ontdek de meerwaarde van de inzet van paarden!

Een unieke kans om te ervaren hoe het is om in de heldere spiegel te kijken die paarden ons bieden! Communicatie, houding, gedrag, verbinding, intentie en gevoel versus verstand zijn hierbij de belangrijkste thema’s.

 

Tijdens deze workshop krijg je antwoord op o.a. de volgende vragen:
  • Hoe moet ik me de inzet van paarden tijdens trainingen, workshops en teambuilding voorstellen?
  • Wat doen paarden precies en wat kunnen we van ze leren?
  • Bij welke vraagstukken / thema’s is werken met paarden effectief?
  • Wat levert het op?
  • Is coaching/begeleiding met paarden ook een optie als je angst hebt voor paarden?

Daarnaast zul je aan de hand van een eigen vraag(stuk) uit de praktijk zelf aan het werk gaan met een van onze paarden.

 

Programma

Na een korte kennismaking starten we het programma met een introductie over paarden; hoe en waarom spiegelen paarden? Waarom is dit waardevol voor ons en wat kunnen we er precies mee? Daarna gaan we naar buiten om samen met een paard te ervaren hoeveel helderheid een paard geeft en tegelijkertijd van ons verlangt. Zo kun je bijvoorbeeld ontdekken hoe het voelt om echt verbinding te maken, om ‘in je kracht’ te staan of om te zien hoe jouw houding en gedrag de ander beïnvloeden.

Het op deze manier werken met paarden levert waardevolle metaforen en associaties op. Door het communiceren met paarden krijg je de mogelijkheid je eigen handelen eens goed te bekijken door de ogen van een ‘ander’.

Praktische zaken

Wij verwelkomen je graag op 25 maart 2017  van 10.00 uur tot ca. 13.00 uur op onze prachtige plek aan de Wagenvoortsdijk 13 in Almen. De kosten bedragen € 95,- p.p. (incl. btw voor particulieren) Dit is ook inclusief eventueel werkmateriaal, koffie en thee met wat lekkers.

Uiteraard zijn jouw vrienden, vriendinnen, sport(team)genoten, familieleden, collega’s of netwerkpartners ook van harte welkom om deel te nemen aan deze mooie ochtend!

 

Inschrijven?

Hier vind je het inschrijfformulier

 

Wanneer we niet (langer) in staat zijn om de situatie te veranderen, worden

we uitgedaagd om onszelf te veranderen.

De koffie staat klaar!

Direct een afspraak maken? De koffie staat al klaar! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen, dan bellen wij je binnen een dag om een afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
koffie