Omgaan met spanning

‘ veranderen vanuit je kracht! ’
Introductieworkshop!

We willen soms ook wel heel erg veel; sport, gezin, familie, vrienden, vakanties, ingaan op allerlei uitnodigingen, etentjes, werk, een hond, een nieuw behangetje in de slaapkamer, iedere dag verse groenten eten en …..

Er zijn momenten waarop je denkt dat het leven een loopje met je neemt; veel mensen gebruiken de uitdrukking “ik word geleefd” omdat ze zichzelf min of meer kwijtraken in alle verwachtingen en gevoelsmatige verplichtingen die het leven ze voorschotelt. Logisch ook in deze veranderende maatschappij waarin alles steeds sneller gaat en de eisen hoger lijken te worden.

Wil jij zelf weer aan het roer van je leven staan? 

Wij nodigen je in deze workshop uit om een pas op de plaats te maken en je bewust te worden van jouw eigen kracht en wensen. Doordat je een beeld krijgt van wat stress en spanning met jou doen, kun je ook op een heldere manier keuzes maken. Niet vanuit die automatische piloot, maar vanuit je hart.

Deze introductieworkshop wordt –voor het grootste deel in de buitenlucht- georganiseerd in de prachtige, rustgevende tuin  van Vinca. In deze tuin kom je niet alleen veel natuur maar ook veel van jezelf tegen. Dat is de tuinkracht waar we tijdens de workshop gebruik van maken.

Na afloop van de training:

  • Heb je een beeld van hoe je anders naar stress kunt kijken
  • Weet je hoe je ruimte in je hoofd kunt creëren waarbinnen nieuwe ideeën weer (kunnen) ontstaan
  • Heb je een beeld van hoeveel spanning er eigenlijk op ‘jouw elastiekje’ staat en waar voor jou de ruimte zit om dit te verminderen
  • Ken je jouw blinde vlekken als het gaat om stress en spanning
  • Heb je ervaren waar voor jou de verschillen zitten tussen ‘wat je wilt’ en ‘wat je nu ervaart’ 
Voor wie?

Deze training is bedoeld voor alle mensen die het gevoel hebben dat ze meer ‘moeten’ dan goed voelt en graag inzicht willen krijgen in de eigen reactie op stress en spanning.

Programmaonderdelen
  • Positie bepalen: je bewust worden van waar je op dit moment staat en waar je eigenlijk zou willen staan;
  • Onderzoeken; wat staat hier tussen? Welke persoonlijke overtuigingen weerhouden jou?
  • Vooruit kijken; waar wil je mee aan het werk? Hoe pak je dat aan?
Trainingsduur

½ dag

Vormen

Deze training is zowel 1-op-1 mogelijk, in de vorm van coaching on the job met opdrachten, als in kleine groepen. Wij faciliteren elke vorm en behoefte.

Stuur een berichtje met jouw (leer)vraag naar miranda@unicornis.nl en samen overleggen we wat de mogelijkheden zijn en vooral wat het beste bij jou en jouw situatie past zodat je je optimaal kunt ontwikkelen.

Kosten

Afhankelijk van trainingsvorm en -duur

Inschrijven?

Hier vind je het inschrijfformulier

 

Wanneer we niet (langer) in staat zijn om de situatie te veranderen, worden

we uitgedaagd om onszelf te veranderen.

De koffie staat klaar!

Direct een afspraak maken? De koffie staat al klaar! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen, dan bellen wij je binnen een dag om een afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
koffie