Werkdruk – Timemanagement

‘ veranderen vanuit je kracht! ’

Bewust Beheersen van je Werk(druk)!
“Je kunt meer invloed uitoefenen dan je denkt”

We leven in een hectische tijd. Iedereen heeft het razend druk en de klok lijkt steeds sneller te tikken. Hierdoor kun je het gevoel krijgen dat je geleefd wordt door je e-mail, telefoon en je agenda, terwijl deze dingen oorspronkelijk juist bedacht zijn om het ons gemakkelijker te maken!

Deze praktische 2-daagse training gaat verder dan je bureau opruimen en beter leren plannen. Je krijgt gerichte tips en trucs om zaken beter te organiseren en efficiënter te kunnen werken en daarnaast werp je ook een blik in de spiegel. Je bent zelf immers het enige middel om invloed uit te oefenen op je omgeving.

‘Wat is belangrijk voor jou in je werk, hoe vertaalt zich dit in je gedrag en hoe reageert je omgeving hierop? Welke kwaliteiten heb je in huis en hoe kun je hier (beter) gebruik van maken om de resultaten te boeken die je graag wilt? En ook; hoe kun je op een goede manier je grenzen bewaken en leren om ‘nee’ te zeggen, zonder dat het de werkrelatie verstoort?’

Wij helpen je in deze training inzicht te krijgen in het antwoord op deze vragen en wellicht meer!

Programmaonderdelen (optioneel)

–      kennismaking en inventariseren leerdoelen
–      communicatie en interactie tussen mensen
–      spiegelen met paarden (persoonlijke communicatie, houding en gedrag)
–      praktisch timemanagement
–      prioriteiten stellen
–      persoonlijk actieplan maken

–      een goede planning maken – wat werkt voor mij?
–      ‘tijd’ op drie manieren bekeken
–      grenzen bewaken / assertiviteit / ‘nee’ zeggen
–      een goede balans – wat kost energie en wat geeft energie?
–      afsluitende opdracht

Wat levert het je op?

De unieke combinatie van praktisch timemanagament en persoonlijke effectiviteit verschaft jou de nodige inzichten, eyeopeners én alle tools (deels toegespitst op jouw persoonlijke situatie) waarmee je jouw werk efficiënter kan organiseren en je tijd effectiever kunt besteden. Zo krijg je niet alleen meer grip op je werk, het levert je ook (weer) meer rust en plezier op.

Voor wie?

Iedereen die meer grip op zijn tijd wil krijgen om zijn/haar werkzaamheden naar tevredenheid (zowel in gevoel als resultaat) te kunnen afronden.

Trainingsduur

1/2 dag tot 2 dagen afhankelijk van gewenste trainingsvorm

Vormen

Deze training is zowel 1-op-1 mogelijk, in de vorm van coaching on the job met opdrachten, als in kleine groepen met collega’s of mensen van andere organisaties in jouw regio. Wij faciliteren elke vorm en behoefte.

Stuur een berichtje met jouw (leer)vraag naar miranda@unicornis.nl en samen overleggen we wat de mogelijkheden zijn en vooral wat het beste bij jou en jouw situatie past zodat je je optimaal kunt ontwikkelen.

Kosten

Afhankelijk van trainingsvorm en -duur

Inschrijven?

Hier vind je het inschrijfformulier

Wanneer we niet (langer) in staat zijn om de situatie te veranderen, worden

we uitgedaagd om onszelf te veranderen.

De koffie staat klaar!

Direct een afspraak maken? De koffie staat al klaar! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen, dan bellen wij je binnen een dag om een afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
koffie