Trainingen

‘ veranderen vanuit je kracht! ’

Onze unieke trainingen richten zich op persoonlijke ontwikkeling. Op individueel niveau, in kleine groepen met ‘gelijkgestemden’ of samen met collega’s in de vorm van teamontwikkeling. Dankzij ons uitgebreide netwerk en een samenwerkingsverband met de beste trainers op hun vakgebied, zorgt Unicornis er altijd voor dat de meest geschikte trainer wordt ingezet. Zowel voor de open inschrijvingstrainingen als de incompany/maatwerktrajecten!

Herkenbaar?
  • Heb jij behoefte aan inzicht in je eigen houding en gedrag en in welke signalen je onbewust en onbedoeld communiceert?
  • Wil je jezelf beter leren kennen en meer inzicht krijgen in de manier waarop jij in (lastige) situaties reageert zodat je hierover meer controle hebt?
  • Zou jij je talenten en kwaliteiten beter willen kennen zodat je deze gemakkelijker en effectiever in kan zetten?
  • Wil je op een overtuigende manier je mening kunnen geven en “nee” leren zeggen zonder de ander te kwetsen?
  • Heb jij je voorgenomen om in de toekomst gemakkelijker keuzes te maken en deze ook echt en met daadkracht uit te gaan voeren?
Veilig en laagdrempelig

Bij Unicornis krijg je op een veilige, laagdrempelige manier, met beide benen op de grond en zonder ‘poespas’, inzicht in je eigen houding en gedrag en in de manier waarop dit invloed heeft op de omgeving, teamprocessen of de reacties en houding van anderen.

Neem eens een kijkje in ons trainingsaanbod!

Het overzicht vind je hier.

Trainen met paarden

Tijdens de Unicornis trainingen worden, waar mogelijk, paarden ingezet gedurende maximaal een halve dag. Een enorm waardevolle en unieke toevoeging! Lees meer..

Individueel of samen met collega’s?

Alle trainingen worden zowel op basis van open inschrijvingen (individueel) als in de vorm van een incompany, maatwerktraject aangeboden. Lees meer..

Offerte aanvragen

Wanneer we niet (langer) in staat zijn om de situatie te veranderen, worden

we uitgedaagd om onszelf te veranderen.

De koffie staat klaar!

Direct een afspraak maken? De koffie staat al klaar! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen, dan bellen wij je binnen een dag om een afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
koffie