Training Assertiviteit

‘ veranderen vanuit je kracht! ’
Een assertiviteitstraining volgen was een van de stappen die nodig was om het genezingsproces na een burn-out in gang te zetten.
Maar een training met een groep mensen waarin vaak een rollenspel onderdeel is van de training zag ik niet zitten. Een grens stellen in een rollenspel lukt me wel maar in de dagelijkse praktijk helaas niet.
Een paard geeft direct feedback, ook als je je niet bewust bent van je houding en handelen.  De reacties van het paard werden duidelijk opgepikt en zonder oordeel fantastisch uitgelegd door Miranda.  En dat alles in een prachtige en rustige omgeving.
Dat een paard mij bewust kan maken van mijn houding, mijn denken en mijn doen was een heel speciale ervaring waar ik veel aan heb gehad.  Met duidelijkheid, grenzen stellen en focussen op wat je aan het doen bent bereik je uiteindelijk je doel.  Bedankt voor de mooie ervaring Miranda, het was genieten!!

“Het was een dag waarbij wij (de cursisten) als personen centraal stonden, waar we meer te weten kwamen over onze persoonlijke achtergrond wat betreft assertiviteit en waar een praktische aanpak belangrijk was”


“Unicornis is anders dan de grote trainingsbedrijven. Door hun unieke aanpak heb ik het gevoel dat ik meer heb bereikt”


Ik heb geleerd dat waar ik “bang” voor ben niet iets is dat bevestigd is door anderen maar alleen speelt bij mezelf”


 

Wanneer we niet (langer) in staat zijn om de situatie te veranderen, worden

we uitgedaagd om onszelf te veranderen.

De koffie staat klaar!

Direct een afspraak maken? De koffie staat al klaar! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen, dan bellen wij je binnen een dag om een afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
koffie