Miranda Varenbrink

‘ veranderen vanuit je kracht! ’
Via mijn werkgever werd ik in contact gebracht met Miranda als coach voor extra ondersteuning bij mijn werk.
De gesprekken met haar waren altijd een goede hulp en steun voor zowel in mijn werk als privé. Ook de manier waarop ze de gesprekken voert vind ik erg prettig. Erg kalm, niets is raar, open minded, humor en natuurlijk goede adviezen. Wat ook een geruststellend gevoel gaf is dat het contact met haar altijd makkelijk is. Ik kon altijd bij haar terecht.

Een paar weken terug heeft Miranda mij ook kennis laten maken met de paarden. Dat is echt een aanrader. Je leert er zoveel van en je werkt daarmee ook aan je sociale vaardigheden. En je hoeft er echt geen paardenmeisje voor te zijn.

A.S. – coachee


Coachen is voor Miranda geen trucje, maar iets wat ze heel natuurlijk doet. Ze benadert zaken nuchter en praktisch en combineert dat op een luchtige manier met veel diepgang en wijsheid.

Met haar open houding zorgt ze ervoor, dat je gemakkelijk over jezelf vertelt en naar jezelf gaat kijken. Miranda is kritisch op zichzelf, zonder dat ze onzeker is.

Fenneke Janssens – samenwerkingspartner, eigenaar Vinca Coaching


‘Ik heb Miranda zo’n tien jaar geleden leren kennen als een zeer gedreven consulent, die in staat bleek in korte tijd een professionele en goed draaiende opleidingsafdeling bij HabiTask uit de grond te stampen. Ze heeft een duidelijke visie op opleiden en ontwikkelen en leeft zich persoonlijk en intensief in in haar klanten. Voor ons bureau B-dare is ze recentelijk enthousiast aan de gang gegaan met de marketing voor onze leiderschapsprogramma’s. Hierin opereert ze snel en creatief. Ik ben heel blij met onze open en inspirerende samenwerking.

Veel succes met je eigen bureau, Miranda. Ik heb er alle vertrouwen in!!’

drs. Annemarieke Nagel, mede-eigenaar van B-dare (www.b-dare.nu).


‘Ik heb Miranda leren kennen als een heel bijzonder en fijn mens.

Zij weet op een natuurlijke wijze haar professionele zakelijkheid te combineren met een menselijk gezicht. Afspraak is bij haar ook echt afspraak en in de vluchtige tijd waarin we leven, is dat een kwaliteit die niet alleen opvalt, maar die ook goud waard is in een samenwerkingsverband.

Miranda werkt echter niet zomaar samen met mensen, het liefst verbindt zij zich daadwerkelijk aan een klus en met de mensen die zij hierin ontmoet.

Zij is enorm betrokken, enthousiast en daadkrachtig, maar kan ook fijngevoelig zijn en goed luisteren als dat nodig is. Miranda is een integere, wijze vrouw waarmee ik nog lang hoop te mogen samenwerken, in welke zin dan ook!’

Sandra Dolk, trainer, coach


‘Ik heb 7 jaar zeer intensief en met veel plezier met Miranda samen gewerkt. Vanaf het eerste moment verliep dat zeer soepel. Kenmerkend voor die 7 jaar, en voor de stijl van Miranda, is dat zij met mij samenwerkte als gelijkwaardige partner, en zich niet per se gedroeg als opdrachtgever. Waar nodig of handig, vroeg zij om mijn inbreng als specialist, en stimuleerde en waardeerde zij het wanneer ik meedacht vanuit mijn ervaring en achtergrond. Op alle mogelijke vlakken. Ook naar klanten toe onderhoudt zij op deze manier relaties, wat door hen zeer gewaardeerd wordt. Daarnaast is Miranda heel goed in staat om inhoudelijke informatie te vertalen naar goede, passende, voorstellen die klanten aanspreken, echter dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Liever een opdracht niet gekregen, dan deze slecht uitgevoerd. Zij is een bijzonder gedreven mens met een open en directe manier van communiceren. Altijd met respect voor de ander, zonder dubbele bodem of verborgen agenda’.

drs. F.H.J. (Rick) Lablans,
Eigenaar van Lablans Training en Ontwikkeling.
Freelance trainer / Sociaal Psycholoog / Krav Maga Instructeur

Wanneer we niet (langer) in staat zijn om de situatie te veranderen, worden

we uitgedaagd om onszelf te veranderen.

De koffie staat klaar!

Direct een afspraak maken? De koffie staat al klaar! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen, dan bellen wij je binnen een dag om een afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
koffie