Visie

‘ veranderen vanuit je kracht! ’

Unicornis staat voor ontwikkeling en verandering van mensen en organisaties. Om je bewust een bepaalde (gewenste) kant op te ontwikkelen is inzicht nodig en natuurlijk bewustwording van je huidige positie/gedrag en welke invloed dit heeft op de ‘buitenwereld’. Daarna wordt, vanuit je eigen kracht, de keuze gemaakt voor; wat je zou willen veranderen of welke richting je op wilt en welk doel je daarmee bereikt. Al met al geen gemakkelijk proces en thema’s als loslaten, keuzes maken, zelfreflectie en het naar binnen richten van een onderzoekende blik, komen hierbij al snel om de hoek kijken.

Veranderen vanuit je kracht!

Unicornis ondersteunt, motiveert en begeleidt mensen en organisaties bij het naar binnen richten van de onderzoekende blik – bewustwording – waardoor ruimte ontstaat voor verandering, keuzes gemaakt kunnen worden en plezier (weer) bovenaan de prioriteitenlijst staat!

Eenhoorn

Ik heb bewust gekozen voor de eenhoorn (Latijnse vertaling is Unicornis) als symbool en naam voor mijn bedrijf. Lees meer..

 

Wanneer we niet (langer) in staat zijn om de situatie te veranderen, worden

we uitgedaagd om onszelf te veranderen.

De koffie staat klaar!

Direct een afspraak maken? De koffie staat al klaar! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen, dan bellen wij je binnen een dag om een afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
koffie