Miranda Varenbrink

‘ veranderen vanuit je kracht! ’

In januari 2012 heb ik Unicornis met veel plezier en enthousiasme opgericht. De ruimte op deze pagina benut ik om je kort te vertellen hoe ik tot op dit punt ben gekomen en wat mijn motivatie is voor de oprichting van Unicornis.

Nadat ik de Hotelschool en daarna de hbo opleiding Facility Management heb afgerond, ben ik in 2002 aan het werk gegaan bij HabiTask; een allround dienstverlener voor woningcorporaties. Hier heb ik in totaal 9 jaar gewerkt waarvan ik de laatste 7 jaar als coördinator en adviseur bezig ben geweest met het opzetten en ontwikkelen van de afdeling Opleidingen. Een prachtige kans en wat is het een enorme uitdaging geweest om vanuit ‘het niets’ zo’n mooie, goed lopende afdeling met een grote naamsbekendheid neer te zetten!

Vanuit deze positie heb ik in 2012 bewust gekozen om een eigen bedrijf op te zetten. Vooral omdat ik een grote voorliefde heb en belang hecht aan -persoonlijke- ontwikkeling. In alle gradaties en over de volle breedte. Ik wil graag bijdragen aan ontwikkeling; de bewustwording, het succes en vooral het geluk en de eigen-wijsheid van mensen en organisaties. Ik gun het iedereen en elke organisatie dat hij doet waar hij goed in is en waar hij gelukkig van wordt. Met Unicornis vind ik hiervoor een prachtige uitlaatklep en platform.

Meer weten of verder praten? Vul hieronder het koffie-formulier in of ga naar het contactformulier.

Wanneer we niet (langer) in staat zijn om de situatie te veranderen, worden

we uitgedaagd om onszelf te veranderen.

De koffie staat klaar!

Direct een afspraak maken? De koffie staat al klaar! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen, dan bellen wij je binnen een dag om een afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
koffie