De eenhoorn

‘ veranderen vanuit je kracht! ’

Unicornis staat als organisatie voor veranderen vanuit je kracht. Dit zie je terug in het beeldmerk, een krachtig symbool met een vriendelijke, toegankelijke uitstraling waarin de beweging duidelijk zichtbaar is. Ik sta voor échte verandering en dit uit zich in: de zorgvuldigheid waarmee ik te werk ga, een oordeelloze kijk op alles en iedereen en de manier waarop ik de mens en zijn ontwikkelproces centraal zet in alles wat ik doe.

Eenhoorn; symboliek

De eenhoorn (Unicornis) is een fabeldier, het is een krachtig symbool en de verhalen vertellen dat hij de bezitter is van de zuiverste vorm van energie. Daarnaast staat de eenhoorn als beeld en in de mythen symbool voor evolutie. Evolutie staat voor transformatie en verandering en dit is juist wat ik met mijn bedrijf wil realiseren. Niet ‘zomaar’ coaching, begeleiding, een training of advies, maar ondersteuning in daadwerkelijke verandering op een zuivere, zorgvuldige manier waarbij de eigen-wijsheid en kracht van de mens nooit uit het oog worden verloren.

 

 

 

Wanneer we niet (langer) in staat zijn om de situatie te veranderen, worden

we uitgedaagd om onszelf te veranderen.

De koffie staat klaar!

Direct een afspraak maken? De koffie staat al klaar! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen, dan bellen wij je binnen een dag om een afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
koffie