Over Unicornis

‘ veranderen vanuit je kracht! ’

Bij Unicornis ben je van harte welkom met al je ontwikkel- of begeleidingsvragen en wensen. Voor zowel teams als het individu. Voor een werkvorm met of zonder paarden.

Ik krijg vaak terug dat ik mensen en teams op een heldere, respectvolle manier inzichten kan geven. Ten aanzien van zichzelf, in relatie tot ‘de ander’, de omgeving waarin ze zich bevinden. Maar vooral over wat er precies gebeurt. Over waarom je doet zoals je doet en hoe je je hier bewust van kunt worden. Dit doe ik zowel met als zonder de inzet van paarden. Vanuit vele jaren van onderzoek, onuitputtelijke interesse in wat mensen beweegt, zelfreflectie en de gevoeligheid die ik met mijn geboorte heb meegekregen. Niks zweverigs, maar juist met een heel nuchtere kijk en beide benen op de grond.

Hoe kan het wel?

Ik geloof oprecht dat iedereen in staat is om te veranderen, mits er maar goed gekeken wordt naar de –voor die persoon/die personen- passende manier. Naar hoe het wel kan, in plaats van naar wat er allemaal niet goed genoeg gaat of is.

´Beweging (bij jezelf) kun je op 2 manieren creëren; door duwen of trekken of door ruimte te geven. Ik kies voor de laatste optie. In het werken met  mensen, maar ook tijdens het werken met paarden.´

————————————————–

Ik heb Unicornis in januari 2012 opgericht. Meer informatie over mij en mijn achtergrond vind je hier.

Wil je meer weten over de visie en de achterliggende gedachte? Dan verwelkom ik je graag op deze pagina!

Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten of ergens over verder wilt praten. Het reactieformulier onderaan deze pagina en het contactformulier zijn hiervoor de kortste wegen.

Wanneer we niet (langer) in staat zijn om de situatie te veranderen, worden

we uitgedaagd om onszelf te veranderen.

De koffie staat klaar!

Direct een afspraak maken? De koffie staat al klaar! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen, dan bellen wij je binnen een dag om een afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
koffie