HR, P&O en leidinggevenden

‘ veranderen vanuit je kracht! ’
Wellicht herken je dit?
  • Onze primaire processen slokken veel van onze tijd op, maar wij willen ook graag voldoende aandacht besteden aan het ontwikkelen van onze medewerkers. Kunnen we hier praktische ondersteuning in krijgen?
  • Onze medewerkers hebben niet voldoende inzicht in hun potentie en ontwikkelrichting en wij vinden het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Hoe krijgen wij onze medewerkers zo ver dat ze hier actief mee aan de slag gaan?
  • Een incompany training biedt veel voordelen, maar hoe krijgen wij onze trainingsdoelstellingen helder en zijn we een goed opdrachtgever richting de opleider zodat de training het beoogde effect heeft?
  • Veel van onze medewerkers hebben individuele trainingswensen en –behoeften. Hoe krijg ik een totaaloverzicht zodat we wellicht wat kunnen clusteren?
  • Hoe kan ik de vrij globaal geformuleerde trainingsvragen van mijn medewerkers omzetten in meer tastbare leer- en ontwikkeldoelen?
  • Trainingen zijn kostbaar, hoe kom ik erachter waar de beste training –passend bij onze eigen leervraag- tegen de meest gunstige prijs aangeboden wordt?
  • Wij hebben een ondernemingsplan, een jaarplan en/of opleidingsbeleid. Hoe kan ik deze vertalen naar concrete opleidingsplannen voor mijn afdeling en/of de individuele medewerkers?
Unicornis ontzorgt!

Met de adviesdiensten van Unicornis ontzorg en ondersteun ik HRM funtionarissen en afdelingsmanagers ten aanzien van alles wat er komt kijken bij ‘het opleiden en ontwikkelen van medewerkers’. Hierbij kun je denken aan: het schrijven of vertalen van opleidingsplannen naar concrete trainingen en trainingsdoelen. De procesmatige kant van het organiseren van opleidingstrajecten (hoe pak je dat aan en waar moet je allemaal aan denken?), namens de organisatie fungeren als opdrachtgever richting opleiders bij incompanytrajecten, of het achterhalen van de opleidingsbehoefte (individueel of per groep/team) en het werven, beoordelen en selecteren van de meest passende cursus, training of opleider.

Vlot, helder en bruikbaar advies

Unicornis werkt vlot, eerlijk en trefzeker en levert altijd een bruikbaar en helder advies. Meer weten of verder praten? Neem dan gerust even contact met mij op via de koffie-knop linksonder of het contactformulier.

Regelmatig kort opleidingsadvies nodig?

Organisaties of afdelingen die regelmatig korte, gerichte vragen hebben op het gebied van opleidingen en trainingen bied ik de mogelijkheid van een abonnement. Handig en overzichtelijk! Meer informatie hierover vind je hier.

Offerte aanvragen

 

Wanneer we niet (langer) in staat zijn om de situatie te veranderen, worden

we uitgedaagd om onszelf te veranderen.

De koffie staat klaar!

Direct een afspraak maken? De koffie staat al klaar! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen, dan bellen wij je binnen een dag om een afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
koffie